Gott nytt år önskar Greenspire Trädgårdskonsult!

Mitt nya år kommer i mycket att handla om trädgårdskurser och undervisning i trädgårdsanläggning. Det ska bli väldigt spännande att arbeta med nya grupper vetgiriga studenter. Jag hoppas kunna förmedla mitt stora intresse och inspirera många nya trädgårdsmästare och trädgårdsskapare.

Snuffan kollar in om hon kan komma åt fågelbordet för all snö

Givetvis står jag till tjänst med andra uppdrag också, som trädgårdsdesign och trädgårdsrådgivning mm. Hör gärna av dig för att berätta vad du funderar kring och vad jag hade kunnat hjälpa dig med. Gott nytt år till er alla härliga bloggläsare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.