Uppfriskande växtvägg i badrummet

Badkar från Gustavsberg med inbyggd växtvägg ger kantänka en djungelupplevelse.
Foto: Gustavsberg

Det hade varit superfräscht att ha en levande växtvägg i badrummet. Den platsen har jag inte idag, men vem vet i nästa badrum. Hittade en fiffig paketlösning hos Gustavsberg där man köper badkar inklusive grönvägg. Det vill nog till att man har ett ljust rum med tilläggsljus för att växterna ska hålla sig fräscha. Jag tror också att man får förbereda sig på att det blir en hel del bladspill att städa upp. Inte helt praktiskt med det vita kaklet kanske.

2 reaktioner till “Uppfriskande växtvägg i badrummet”

  1. Det där var bland det snyggaste jag sett! Har själv blivit helt besatt av växtväggar och letat runt en hel del efter praktiska lösningar. Det verkar vara ganska svårt att hitta bra alternativ i Sverige. De flesta är både väldigt avancerade och väldigt dyra!
    Jag har hittat en som jag gillar mycket: http://www.brightgreenusa.com
    men de verkar inte gå att hitta i Sverige. I Sverige kan man köpa Woolly Pocket, även det ett något enklare alternativ, på Den gröna vågen. Om du gillar växtväggar, kolla på:
    http://www.dengronavagen.se

    Tack för en fin blogg!

  2. Hej Marie och kul att du gillar min blogg! Tack för dina fina tips på gröna väggar, speciellt BrightGreen var ju jättespännande! Det är nog väldigt nytt i Sverige än så länge, men jag tror att mycket av det här kommer att vara tillgängligt här inom några år. Hälsningar från Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.