Referenser från kunder

”Det blev en mycket lättarbetad anläggning du ritade till vår bostadsförening. Vi fick variationsrika planteringar och en klart höjd lyxfaktor på våra allmänna ytor!”

Nu känns det som vi har verktygen för att komma igång med bra skördar igen! Jag är så nöjd med din hjälp med odlingsrådgivningen, annars hade vi famlat i blindo här. Tusen tack!

”Maria är idérik och konkret. Hon har full koll på förutsättningarna redan från första stund och presenterade ett förslag på trädgård som var långt över vad vi hade förväntat oss på denna lilla yta.”

”Vi hade inte orkat jobba i trädgården på hela sommaren. Men efter att du var här så blev vi så inspirerade att vi började gräva med en gång.”

”Maria är mycket entusiastisk och proffsig. Dessutom är hon väldigt trevlig att samarbeta med.”

Allt det du visade och berättade om vid ditt besök i vår trädgård gjorde att vi vågade sätta igång direkt med renoveringen. Det har blivit så fint. Det är en helt ny trädgård. Vi är så tacksamma mot dig!”

kampanj2

”Det blir så fint när du har varit här! Vi hade inte hunnit med hälften på samma tid och det hade aldrig blivit lika bra. Du ser precis vad som behöver fixas.”

”Dina idéer gav oss ny kraft att jobba vidare med vår trädgård. Det märks att du vet vad du snackar om. ”

Det var en jättebra kurs om invasiva arter du höll i våras! Så glad jag blev när jag såg att det var du som skulle hålla i denna kursen också! Du är så bra på att förklara enkelt – man förstår precis!”

Vilken inspirerande föreläsare! Tänk så intressant jord är egentligen! Och fullt av hands on-råd att ta med sig hem.”